Kelemen smijenjen: ¨Skinuli su mi veliki teret s leđa¨

Krunoslav Kelemen, sanacijski upravitelj pakračke bolnice
(FOTO: Mario Barać)

20.02.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 9329

Krunoslav Kelemen, voditelj pakračke bolnice i zamjenik sanacijskog upravitelja Opće županijske bolnice Požega, razriješen je danas te dužnosti. Tu nam je informaciju potvrdio sanacijski upravitelj požeške bolnice Željko Glavić.

- Da, gospodin Kelemen razriješen je dužnosti. Već nekoliko mjeseci o tome razgovaramo i Sanacijsko vijeće donijelo je odluku o njegovom razrješenju. Dio je to redovite kadrovske politike . Nije još imenovan novi voditelj i budući da ga imenuje Sanacijsko vijeće to će biti učinjeno idućeg tjedna – rekao nam je Željko Glavić.

Krunoslav Kelemen kaže da je ova odluka, iako malo preuranjena, za njega bila očekivana.


- Nisam iznenađen. Znam da je to danas bilo na Sanacijskom vijeću i čekam da dobijem odluku o tome. Očekivao sam da će me razriješiti početkom travnja, ali evo odluku su donijeli malo ranije. Više je problema unutar bolnice i ni sam nisam više smatrao da se mogu s nekim problemima nositi i rješavati ih. Iskreno, skinuli su mi veliki teret s leđa. Vjerujem da će se naći osoba koja će se moći nositi sa svim problemima koji pritišću ovu bolnicu – prokomentirao je Krunoslav Kelemen, sada već bivši voditelj pakračke bolnice.


Kelemen, koji je inače pravnik po struci, dodaje da i nadalje ostaje raditi u bolnici.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI