Slijetanje kod Ruševa i bijeg s mjesta nesreće kod Zagrađa

Slijetanje kod Jakšića
(FOTO: PU požeško-slavonska)

18.02.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 3477

Dvije prometne nesreće, u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba, dogodile su se jučer na cestama Požeško-slavonske županije.

Oko 7,30 sati kod Čaglina, između Ruševa i Gornjeg Slatinika 40-godišnji vozač automobila marke Honda slavonskobrodskih registarskih oznaka dolaskom do zavoja je uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, sletio na putnu bankinu i udario u metalnu zaštitnu ogradu u vlasništvu Hrvatskih cesta.

Protiv 40-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.


Pola sata kasnije, između mjesta Bučje i Zagrađe na pleterničkom području, prilikom mimoilaženja nepoznati je vozač svojim vozilom udario u bočno ogledalo teretnog automobila marke Mercedes, požeških registarskih oznaka, kojim je upravljala 39-godišnjakinja. Počinitelj je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi. Policijski službenici tragaju za njim, javlja Nikolina Janković, službenica za odnose s javnošću PU požeško-slavonske.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI