LAG ¨Papuk-Krndija¨ proširio se na Požegu i postao ¨Barun Trenk¨

Izborna skupština LAG-a
(FOTO: LAG Barun Trenk)

13.02.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 5338

Lokalna akcijska grupa "Papuk-Krndija" dobila je novo vodstvo i proširena je na prošloj izbornoj skupštini na grad Požegu. Zbog potrebe za stvaranjem snažnijeg branda i samo ime udruge promijenjeno je u LAG "Barun Trenk".

- Proširenje područja LAG-a "Papuk-Krndija" na područje grada Požege dat će mogućnost i svim pravnim i fizičkim osobama s područja Požege da ravnopravno sudjeluju u privlačenju sredstava iz EU fondova za poljoprivredu i ruralni razvoj dok će se pristupanjem Grada Požege i kapaciteti samog LAG-a značajno unaprijediti - rekla je Vlatka Švajda Bartaky, voditeljica LAG-a "Barun Trenk".

Svoje zadovoljstvo proširenjem izrazio je i novoizabrani predsjednik LAG-a Ivica Samarđić koji je rekao kako ovim činom LAG bitno proširuje svoju projektnu bazu te stvara moćnu sinergiju za privlačenje značajnijih iznosa iz EU fondova. Za potpredsjednike su izabrani Vlado Krauthaker i Maja Davidović.


Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević izrazio je podršku radu LAG-a i uvjerenje da će mu se pridružiti i ostale jedinice lokalne samouprave.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI