Dan otvorenih vrata: Vrtićarci u posjetu Centru 112

Predškolska djeca su posjetila Centar 112 u Požegi
(FOTO: DUZS)

12.02.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 4249

U povodu Dana jedinstvenog europskog broja 112 i njegove desete obljetnice, koji se danas obilježava diljem Europe, u požeškom Područnom uredu za zaštitu i spašavanje jučer je održan svečani sastanak žurnih službi (policija, hitna pomoć, vatrogasci) te udruga građana od interesa za zaštitu i spašavanje (HGSS, Crveni križ, radioamateri i izviđači), a nazočio je i požeško-slavonski župan Alojz Tomašević.

Tijekom sastanka prezentirana su postignuća u primjeni broja 112 u Republici Hrvatskoj te izneseni statistički podaci o radu Županijskog centra 112 za proteklu godinu. U ime ravnatelja Državne uprave za zaštitu i spašavanje pročelnik Slavko Marinac uručio je Zahvalnicu za promicanje broja 112 Županiji Požeško-slavonskoj, točnije županu Tomaševiću.

U sklopu dana otvorenih vrata PUZS-a, organiziran je dolazak grupe djece predškolskog uzrasta u Županijski centar 112, gdje im je prikazan način rada centra te odrađena kratka edukacija vezana za broj 112, izvijestili su nas iz Centra 112.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI