Mlađe kategorije Slavonije i Požege plasirale se u polufinale

Škola nogometa grada Požege
(FOTO: ŠNK Slavonija/Facebook)

11.02.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 3975

Škola nogometa grada Požege ostvarila je ukupno dobar rezultat u četvrtfinalnim utakmicama Zimske lige u Slobodnici prošlog vikenda.

Stariji pioniri Nogometnog kluba Požega, koji su nastupali u kategoriji kadeta, izgubili su od ekipe Percom s 4:0. Mlađi pioniri Slavonije ušli su u polufinale bez borbe jer su se njihovi vršnjaci iz Slobodnice razboljeli i predali utakmicu.

Stariji limači Slavonije pobijedili su Željezničar iz Slavonskog Broda rezultatom 4:0. Trostruki strijelac bio je kapetan Slavonije Bruno Raguž, a jedan pogodak postigao je Niko Pisker.


Mlađi limači Slavonije prošli su direktno u polufinale osvojivši prvo mjesto u svojoj skupini. U posljednjoj utakmici su stariji pioniri Požege svladali NK Željezničar 2 rezultatom 3:1. Pogotke su postigli Krešimir Jakoubek i Jakov Janček uz jedan autogol Brođana.


Ekipe Škole nogometa grada Požege vodili su treneri Dino Žiška, Mario Raguž i Vjekoslav Čerti. Polufinalne utakmice u Slobodnici igrat će se u subotu, a za nedjelju je najavljena završnica turnira.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI