Igrači Jacka osvojili naslov prvaka 1. ŽMNL

MNK Caffe bar Jack
(FOTO: J. Bešlić/P.S.S.)

10.02.2015. | P.S.S.
Pregleda: 2954

Malonogometni klub Caffe bar Jack (Požega) osvojio je naslov prvaka 1. Županijske malonogometne lige u sezoni 2014./2015. U šest utakmica ostvarili su pet pobjeda i samo jedan poraz koji se dogodio u posljednjem kolu od Coloremajla u utakmici koja nije ništa odlučivala i kada je Caffe bar Jack bio u nekompletnom sastavu.

Prije početka posljednje utakmice pehar za 1. mjesto kapetanu, voditelju i predsjedniku "Jacka" Nikoli Lešiću ispred Nogometnog saveza Požeško-slavonske županije uručio je povjerenik natjecanja 1. ŽMNL Jurica Bešlić.

Za Caffe bar Jack naslov prvaka osvojili su Jan Neruda, Miroslav Lujić, Aleksandar Darmopil, Zoran Stanić, Nikola Lešić, Ilija Vulić, Kristijan Maroši, Nikola Miholić, Josip Neruda i vratar Siniša Klasić.


Najbolji strijelac lige je Antonio Soldo (MNK Tornado Požega) koji je postigao 17 pogodaka u 6 utakmica.


Caffe bar Jack je osvajanjem prvog mjesta stekao pravo nastupa u 2. Hrvatskoj malonogometnoj ligi - Istok, ali će najvjerojatnije zbog financijskih razloga i sljedeće sezone ostati u 1. ŽMNL.

Iz prve lige neće nitko ispasti jer je MNK Komušina istupila iz ovog ranga već nakon četvrtog kola.

Osmi član elitnog razreda županijskog futsala u novoj sezoni, 2015./2016. bit će MNK Pleternica, aktualni prvak 2. ŽMNL.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI