Kaptolački vatrogasci očistili prilaze: ¨I mi radimo svoj posao¨

Kaptolački vatrogasci čiste snijeg
(FOTO: DVD Kaptol/Facebook)

08.02.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 3383

Desetak vatrogasaca iz DVD-a Kaptol čistilo je jučer ulice kroz svoje selo. Zbog velikih količina snijega odlučili su očistiti pješačke staze oko crkve, škole, banke, pješačke prijelaze. Ovo je prvi put da su organizirano čistili selo kako bi pomogli svojim sumještanima, posebice onima koji to nisu u mogućnosti napraviti sami.

- Evo, i mi radimo samo svoj posao. Svi nogostupi, pješački prijelazi, prilazi crkvi, školi, vatrogasnom domu su prohodni i nesmetani za kretanje. Ovim činom zahvaljujemo se na ukazanom povjerenju naših seljana i lokalne samouprave, od koje smo primili godišnju nagradu za "svoj posao" - napisali su kaptolački vatrogasci na svojoj Facebook stranici.




DVD Kaptol pokrenuo je i akciju prikupljanja prehrambenih artikala za socijalnu trgovinu u Vukovaru. Pozivaju stoga svoje sumještane, ali sve druge koji žele pomoći, da namirnice koje žele donirati donesu u prostorije DVD-a Kaptol svakim danom od 8 do 15 sati. Prikupljaju se isključivo prehrambeni proizvodi s dužim rokom trajanja poput konzervi, brašna, ulja, šećera, riže, trajnog mlijeka te higijenske potrepštine. Akcija će trajati narednih mjesec dana nakon čega će prikupljene potrepštine kaptolački vatrogasci odvesti u Vukovar.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI