Povećan broj nesreća, policija upozorava: Nikamo bez zimske opreme! (foto)

Prometna nesreća u Kuzmici
(FOTO: Anđelko Banović)

06.02.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 12073

Snježne padaline prouzrokovale su probleme na cestama diljem Požeško-slavonske županije. Samo iza 15 sati naišli smo na dvije prometne nesreće - jednu u Dervišagi, a drugu u Industrijskoj ulici u Požegi. U oba slučaja riječ je o sudaru između dvaju automobila i, kako nam je potvrđeno u policiji, ozlijeđenih nije bilo.



Na naš je upit Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske odgovorila kako je danas zabilježen povećan broj prometnih nesreća. Ceste su i dalje prohodne, zasad nijedna nije blokirana, ali se njima vozi usporeno. Zimska oprema je obavezna.





- Veliku ulogu u sigurnosti prometa na cestama ima dosljedno poštivanje prometnih pravila, propisa i prometne signalizacije te međusobno tolerantno ponašanje svih sudionika u prometu. Upravljanje vozilima pod takvim uvjetima je otežano pa vozače podsjećamo na povećan oprez - ističe glasnogovornica Radić.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI