Oštećen cjevovod; stanovnici s pakračkog i lipičkog područja bez pitke vode

Ilustracija: voda za piće
(FOTO: Wikimedia Commons)

06.02.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 3716

Zbog kvara na magistralnom cjevovodu na dionici Gornja Šumetlica-Pakrac i pada tlaka u mreži bez vode će danas ostati korisnici vodoopskrbnog sustava na cijelom području Pakraca i Lipika, obavještavaju iz Voda Lipik.

- Pretpostavlja se da je riječ je o velikom oštećenju magistralnog cjevovoda. Još uvijek ne znamo točno mjesto oštećenja. Ekipe su na terenu i intenzivno se radi na otkrivanju i otklanjanju kvara – rekli su nam iz Voda Lipik.

Dodaju da će u pojedinim dijelovima Pakraca i Lipika, kućanstvima osigurati samo tehničku vodu. Voda neće biti za piće na području Lipika, u naseljima Donji Čaglić, Japaga i Šeovica. U Pakracu voda neće biti za piće u ulicama Osječka, Vukovarska, Križnog puta, M. Krleže, K. Branimira, Vinogradska, Bljesak, Kragujski put, Fiškalovac, Šeovački put, Veberov sokak, Sedlar, Pepe Polaka i Nikole Oršanića.


Preventivno je pušten u pogon pričuvni zdenac u Kukunjevcu pa korisnici u naseljima Dobrovac, Kukunjevac, Brezine, Gaj, Antunovac, Poljana i Marino selo neće imati problema s isporukom zdravstveno ispravne vode za piće.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI