Uhvaćena četvorica Osječana koji su operirali na jakšićkom području

Provala
(FOTO: ilustracija)

04.02.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 4236

Policija je pronašla trojicu muškaraca koje se sumnjiči da su počinili dvije teške krađe provaljivanjem na području općine Jakšić. Riječ je o trojici muškaraca iz Osijeka, starih 40, 44 i 56 godina.

Prema izjavi Ivane Radić, glasnogovornice PU požeško-slavonske, trojicu Osječana se sumnjiči da su provalili u prodavaonicu trgovačkog društva iz Požege tijekom noći s 5. na 6. prosinca u Rajsavcu i tom prilikom ukrali veću količinu cigareta i alkoholnih pića. Mjesec dana kasnije su njih trojica, zajedno s 31-godišnjakom također iz Osijeka, provalili u Jakšiću u kiosk trgovačkog društva iz Zagreba. Iz kioska su ukrali cigarete, duhan i alkoholna pića.

Istraga je rezultat zajedničkog rada požeško-slavonske i osječko-baranjske policije, a protiv počinitelja slijede posebna izvješća kao nadopune kaznenih prijava nadležnim državnim odvjetništvima.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI