Predstave u veljači: ¨Ljubaf¨ planula za šest sati pa dodali još jedan termin

Kazimir Balog i Valentina Soldo
(FOTO: Vjeran Blašković)

03.02.2015. | Vjeran Blašković
Pregleda: 6943

Trebalo je nepunih šest sati otkako su karte puštene u prodaju da Požežani kupe sve ulaznice za predstavu Teatra Kerekeš "Ljubaf" koja se igra na Valentinovo 14.2. u 20 sati. Zbog toga Kazalište je odlučilo dodati novi termin predstave istoga dana u 18 sati, rekla je ravnateljica Gradskog kazališta Požega Valentina Soldo govoreći o predstavama i događanjima u Kazalištu tijekom veljače. Dan prije Valentinova 13.2. u Kazalištu se s početkom u 19 sati igra predstava domaće produkcije "Vjenčani list".

Upravo je ta predstava tijekom 2014. punila i požeško, ali i druga kazališta u Hrvatskoj u kojima je Gradsko kazalište Požega gostovalo tijekom 2014. godine osam puta, rekao je voditelj marketinga Kazališta Kazimir Balog. U požeškom je pak kazalištu bilo 14 gostovanja dječjih predstava i 9 gostovanja predstava za odrasle.
Ukupno je, kaže Balog, u Kazalištu prošle godine bilo više od 120 događanja.

Ravnateljica Valentina Soldo dodaje da će tijekom ove godine Kazalište nastaviti raditi na oživljavanju i obnovi rada SKAD-a te Amaterskog ansambla, a da bi rezultati mogli biti vidljivi kroz nekoliko narednih mjeseci.


Rekla je da je prošle godine Kazalište prihodovalo više od 357.000 kuna što je skoro 140.000 kuna više nego 2013. godine što je rezultat popunjenih dvorana u Požegi, ali i angažmana u popularizaciji kazališne kulture kod djece i odraslih putem društvenih mreža, Kazališnih novina, obnovljene web stranice, Youtube kanala te dobre suradnje s medijima.


Najavila je i novu premijeru GK Požega koja će se održati 20.3.2015. povodom obilježavanja 20 godina otvaranja kazališne dvorane u Požegi i 300 godina od prve kazališne predstave u Požegi.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI