Stariji limači Slavonije osvojili treće mjesto u Vinkovcima

Stariji pioniri Slavonije na Zimskoj ligi Cibalije
(FOTO: ŠNK Slavonija/Facebook)

02.02.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 2553

Stariji limači požeške Slavonije, rođeni 2004. godine, pod vodstvom trenera Marija Raguža i Dina Žiške sudjelovali su u Zimskoj ligi Cibalije održanoj tijekom protekla 4 tjedna u Vinkovcima. Među 16 ekipa, uglavnom s područja Vukovarsko-srijemske županije, Požežani su osvojili visoko 3. mjesto i vratili se s odličjem.

Nakon odigranih utakmica sa svim ekipama po bodovima su stariji limači Slavonije bili drugi na tablici. U doigravanju, koje se igralo proteklog vikenda na otvorenom, prvo su u četvrtfinalu savladali Školu nogometa Victory iz Vukovara rezultatom 2:0. Oba je pogotka postigao Bruno Raguž.

U polufinalu su Požežani protiv Otoka imali pregršt prilika, ali nije bilo realizacije pa je utakmica u regularnom dijelu igre završila bez golova. Igrači Otoka bili su uspješniji u izvođenju penala i tako izborili finale s domaćom Cibalijom dok je Slavonija igrala za treće mjesto protiv ekipe Vukovar 1991. I ova je utakmica završila bez golova, ali ovaj put Požežani su uspješniji u izvođenju penala te osvajaju treće mjesto iza prvoplasirane Cibalije i drugoplasiranog Otoka.


Najistaknutiji mladi igrač Slavonije Bruno Raguž osvojio je i priznanje organizatora kao jedan od trojice najboljih igrača Zimske lige Cibalia 2015.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI