Rukometaši Požege zgazili Nexe: ¨Pokazali smo da možemo¨

01.02.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 6052

Rukometni klub Požega je jučer u Grabriku u drugoj prijateljskoj utakmici s lakoćom pobijedio Nexe 2 iz Našica s rezultatom 41:32. Gosti su na početku poveli 0:2, ali Požežani brzo preokreću igru na 3:2. Dvije momčadi igraju prilično ravnopravno do rezultata 11:10, nakon čega RK Požega ubrzava igru odvaja se od Nexea s rezultatom 19:13. Do kraja poluvremena Požežani malo usporavaju i rezultat je prvog dijela je 21:17. U drugom poluvremenu se opet odvajaju nekoliko puta dolaze na 10 pogodaka razlike. Najbolji domaći igrač bio je Tomislav Raguž s 12 pogodaka.

- Odigrali smo dobru utakmicu iako su nam nedostajali Marko Didić i Filip Galić. Cijela ekipa je odradila ono što smo dogovorili prije utakmice i na čemu smo radili. Posebno bih istaknuo igru Tomislava Raguža koji je i ovaj put postigao dvoznamenkasti broj pogodaka, kao i Ivana Tomičića. Danas smo trebali odigrati i pripremnu utakmicu protiv Nove Gradiške koja je odgođena za idući vikend jer Novogradiščani nisu mogli danas igrati. Odigrat ćemo vjerojatno još jednu utakmicu protiv Nexea. Uspjeli smo pobijediti dvije ekipe koje su nas uspjele savladati u prvom dijelu sezone, vidjeli smo da možemo. U nastavku sezone nas čeka nekoliko teških utakmica i moramo se pripremiti ako idemo na vrh, što mislim da možemo postići ako nas ne iznenade ozljede - izjavio je Dario Anić, trener Rukometnog kluba Požega.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI