Grad Pleternica donirao računala područnim školama u Gradcu i Kuzmici

Donacija Grada Pleternice u područnoj školi u Kuzmici
(FOTO: Anđelko Banović)

29.01.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 3760

Učenike područnih škola u Gradcu i Kuzmici razveselila je donacija Grada Pleternice u vidu računala. Riječ je o računalima koja su ispravna i servisirana za potrebe školske nastave, a više nisu bila potrebna u gradskoj kući. Poklon školi u Gradcu jučer je uručila gradonačelnica Antonija Jozić, a u Kuzmici je danas to učinio njezin zamjenik Domagoj Katić.






- Naša matična škola u Pleternici je dobro opremljena, ali u nekim područnim školama izražena je potreba za informatičkom opremom. Područna škola u Gradcu je još lani iskazala potrebu, zato smo njoj jučer donirali računalo. A u Kuzmici je mene tijekom Dječjeg tjedna jedna učenica pitala hoćemo li im pokloniti jedno računalo i ja sam joj tada obećala da hoćemo, kada budemo u mogućnosti. Ja se nadam da ćemo uskoro moći donirati i ostale područne škole na našem području - rekla nam je gradonačelnica Jozić.








Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI