Toplice Lipik još privlačnije: ¨Kamene kupke nas podižu na razinu vrhunskih hotela¨

Darko Kelemen, ravnatelj Specijalne bolnice Lipik
(FOTO: Mario Barać)

26.01.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 6659

Završetkom odjela Kamene kupke Specijalna bolnica Lipik završila je jedan mikro-investicijski ciklus u kojem je, s objektima Depandansom i apartmanima u Ankinom dvoru, za godinu dana stavila u funkciju 69 postelja u 32 sobe i apartmana. Ovom investicijom, vrijednom 1,2 milijuna kuna, u potpunosti financiranom iz vlastitih i decentraliziranih sredstava, Toplice Lipik napravile su još jedan velik korak ka podizanju konkurentnosti i privlačnosti na tržištu zdravstvenog turizma.

- Odjel Kamene kupke predstavlja za Bolnicu Lipik izuzetnu kapitalnu investiciju jer podiže smještajne standarde na razinu visokorangiranih hotela. Radi se o 7 hotelskih dvokrevetnih soba u samom centralnom dijelu toplica, koje su po mnogočemu posebne u odnosu na druge lječilišne sobe, a cijenom izuzetno pristupačne - rekao nam je Darko Kelemen, ravnatelj Specijalne bolnice Lipik.




- Sobe u Kamenim kupkama odlikuju se visokim hotelskim komforom, ali i primijenjenim mjerama energetske učinkovitosti. Sobe su klimatizirane, s televizorom i pristupom internetu, a sa svojim ugođajem i centralnim mjestom u lječilišnom kompleksu, ovo krilo je i najatraktivnija smještajna lokacija za goste kojima je jednostavno sve na dohvat ruke, liječnik, sestra, jedinica za fizikalnu terapiju, bazen, restoran - ističe Kelemen.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI