Toplice Lipik još privlačnije: ¨Kamene kupke nas podižu na razinu vrhunskih hotela¨

Darko Kelemen, ravnatelj Specijalne bolnice Lipik
(FOTO: Mario Barać)

26.01.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 6663

Završetkom odjela Kamene kupke Specijalna bolnica Lipik završila je jedan mikro-investicijski ciklus u kojem je, s objektima Depandansom i apartmanima u Ankinom dvoru, za godinu dana stavila u funkciju 69 postelja u 32 sobe i apartmana. Ovom investicijom, vrijednom 1,2 milijuna kuna, u potpunosti financiranom iz vlastitih i decentraliziranih sredstava, Toplice Lipik napravile su još jedan velik korak ka podizanju konkurentnosti i privlačnosti na tržištu zdravstvenog turizma.

- Odjel Kamene kupke predstavlja za Bolnicu Lipik izuzetnu kapitalnu investiciju jer podiže smještajne standarde na razinu visokorangiranih hotela. Radi se o 7 hotelskih dvokrevetnih soba u samom centralnom dijelu toplica, koje su po mnogočemu posebne u odnosu na druge lječilišne sobe, a cijenom izuzetno pristupačne - rekao nam je Darko Kelemen, ravnatelj Specijalne bolnice Lipik.




- Sobe u Kamenim kupkama odlikuju se visokim hotelskim komforom, ali i primijenjenim mjerama energetske učinkovitosti. Sobe su klimatizirane, s televizorom i pristupom internetu, a sa svojim ugođajem i centralnim mjestom u lječilišnom kompleksu, ovo krilo je i najatraktivnija smještajna lokacija za goste kojima je jednostavno sve na dohvat ruke, liječnik, sestra, jedinica za fizikalnu terapiju, bazen, restoran - ističe Kelemen.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI