Sve u 3 - samoubojstvo nikad nije bilo tako zabavno

Sve u 3
(FOTO: Aleksandar Grlić)

24.01.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 7136

Crna komedija Scene Gorica "Sve u 3" sinoć je odlično zabavila požešku publiku. Samoubojstvo zapravo nikad nije bilo toliko zabavno. Problemi dvije cimerice, koje se nose sa samoubojstvom susjeda i tajnog ljubavnika jedne od njih, nasmijali su puno kazalište do suza, ali i progovorili o temama poput prijateljstva, samopouzdanja, seksa, ljubavi, identiteta, postavljanja granica.






Predstava Scene Gorica u režiji Ive Ilakovac prvu vanjsku premjeru je doživjela baš u Požegi. Glumice Katarina Baban i Sanja Drakulić su odlično odradile uloge u kojima doživljavaju puno unutarnjih transformacija. Matiji Kačanu koji je glumio obješenika pak nije bilo lagano. Skoro sat vremena je morao biti savršeno miran dok ga kolegice nasmijavaju.






- Sanja i ja smo studirale na osječkoj Akademiji tako da smo već nekoliko puta imale priliku igrati na ovoj sceni. Često gostujemo s drugim predstavama i na neki smo način jedva čekale da ponovno dođemo u Požegu jer nas ova publika zna i već znamo kako diše - ispričala nam je glumica Katarina Baban.





- Drago nam je što smo dio Scene Gorica koja ostvaruje lijepu suradnju s Požegom. Ovo nam je prvo gostovanje, tako da to ima još veći značaj. Riječ je o mladom projektu koji je nedavno zaživio i nadamo se da će biti još puno ovakvih predstava. Dosad smo je igrali četiri puta, u Gorici - dodaje glumica Sanja Drakulić.

- Ležiš i vježbaš, potrebna je koncentracija sigurno, usporiš disanje koliko je moguće i nekad mi je to teže, nekad lakše, ali moram i nema druge. Kad su kolegice smješnije puno mi je teže, kao recimo danas, ali izdržim. Glumac sam pa moram. Nježne su prema meni kad me premještaju, imali smo probe pa znam s kojom vrstom energije dolete. Ni meni nije prvi put da sam ovdje, Požega je super. Ovo je drukčija uloga i zato je zanimljiva, super mi je što su me cure pozvale da glumim i da baš ništa ne govorim. To je bio super zadatak, potpuno drukčije od onoga što sama dosad igrao. Biti ovako miran na sceni je malo čudno - ispričao nam je Matija Kačan koji u predstavi glumi obješenika.











Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI