Odbojkašice prikupile skoro 12.000 kn za pomoć Anamariji Bešlić

Humanitarni turnir za Anamariju
(FOTO: Pozega.hr)

12.01.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 6770

Humanitarni odbojkaški turnir Ženske odbojkaške veteranske lige Požega za Anamariju Bešlić osvojila je ekipa Požege koja je savladala Papuk u finalu s rezultatom 2:1. Treće mjesto je osvojila ekipa Policije savladavši Bolnicu, također s rezultatom 2:1. Najvažnije je ipak da se za trogodišnju djevojčicu koja se sprema za liječenje u inozemstvu skupilo preko 11.700 kuna. Turnir je otvorio požeški gradonačelnik Vedran Neferović, a organizatori po završetku nisu skrivali svoje zadovoljstvo.

- Turnir je prošao savršeno, zadovoljni smo. Svaka ekipa je nešto donirala i sakupili smo 7.060 kuna, a u kutiju kod koje su dežurali volonteri Udruge "Pčelica" građani su ubacili 4.653,80 kuna. Najvažnije je da je akcija uspjela, svi smo sretni i zadovoljni. Anamarijin tata je tu isto s nama i on je zadovoljan. Pomogli smo koliko smo mogli. Nadamo se da će Anamarija ozdraviti i pozvali smo je da dođe igrati odbojku s nama. Hvala vam od srca što ste nas podržali u svemu - izjavila je Melita Glavaš, jedna od inicijatorica humanitarnog turnira.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI