Lucić se već priprema za nove izbore, Ronko se vadi na Vladu

Zdravko Ronko i Franjo Lucić
(FOTO: Ilustracija)

12.01.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 8537

Kolinda Grabar Kitarović pobijedila je u svim gradovima i općinama Požeško-slavonske županije i taj će se trend, najavljuje Franjo Lucić, predsjednik požeško-slavonskog HDZ-a, nastaviti i dalje.

- Nećemo sjediti skrštenih ruku, naši načelnici i gradonačelnici ostvaruju svoje ciljeve i već se pripremamo za parlamentarne izbore. Ova je Vlada nesposobna. Dvije su godine prošle otkad smo članica EU, a nismo povukli gotovo nikakva sredstva putem natječaja. U našoj županiji imamo 1,7 milijardi kuna spremnih projekta, a ne možemo ništa jer nema natječaja. Politika Ive Josipovića i SDP-ove vlasti pokazala se u Bosni i Hercegovini, no ljudi su pokazali što misle o njima jer ih je gotovo 90 posto dalo glas Kolindi Grabar Kitarović – zaključuje Lucić.

Predsjednik požeško-slavonskog SDP-a Zdravko Ronko smatra da je Josipovićev poraz rezultat odluka koje je morala donositi Vlada RH nakon kaotičnog stanja koje im je u naslijeđe ostavila prethodna HDZ-ova vlast.


- Na ovim izborima prošla je priča koja nema pokrića, ali to nije pravi put. Nadam se da građani u RH neće postati taoci ove i ovakve pirove pobjede. Što se tiče županije, zahvaljujem se svima koji su podržali jednu prosperitetnu viziju naše opcije, a vrijeme će pokazati koliko smo bili u pravu – rekao je Ronko.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI