Kad političar završi u pritvoru zbog pomaganja uvezenim kravama

Ako ne bude publike, Gero će sam gledati filmove
(FOTO: Aleksandar Grlić)

11.01.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 5168

Nakon dugogodišnjeg rada u svijetu amaterskog filma i osobito uspješnog uratka "Vinko", Hrvoje Podobnik, poznatiji po nadimku Gero odlučio je vratiti se svojoj prvoj ljubavi - kazališnim daskama.

- Napisao sam scenarij za jednu komediju s elementima drame. Ne žurim se s tim jer dugo nisam radio na kazališnoj predstavi. Ako krenem, to će biti pred ljeto. Zasad imam gotov scenarij, cilj mi je naći kazalište i ljude koji će to podržati kako bih mogao realizirati ideju - rekao nam je požeški redatelj i glumac.

Gero nam otkriva zanimljivu priču iz njegove buduće predstave pod nazivom "Kućni pritvor".


- Radi se o mladom političaru koji nakon završenog fakulteta počne raditi kao veterinar. Međutim, ubrzo završi u kućnom pritvoru zbog liječenja krava koje su ilegalno uvezene iz Srbije. Kako vrijeme u pritvoru prolazi, svi ga se polako odriču, pa i političari na pozicijama kojima je ranije pomogao. Na sceni su samo tri lika: on, njegova djevojka i odvjetnik, a još se telefonski javljaju novinari, gradonačelnik, provokatori iz oporbe, njegova mama...


- Cijela predstava je zamišljena u jednom činu. Ne znam još hoću li ja glumiti glavnog lika ili netko drugi, ali u svakom slučaju želim eksperimentirati. Volio bih to napraviti u suradnji s požeškim kazalištem, u pregovorima sam s njima i nadam se da će uspjeti - ustvrdio je Gero.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI