Odbojkašice prikupljaju novac za liječenje male Anamarije

Anamarija Bešlić
(FOTO: Iz priv. kol. obitelji Bešlić)

09.01.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 2646

Teško oboljeloj trogodišnjoj Anamariji Bešlić iz Golobrdaca kraj Požege, koja se sprema na liječenje u inozemstvu, pomažu i odbojkašice. Ove će se nedjelje, u organizaciji Ženske odbojkaške veteranske lige Požega, odigrati humanitarni turnir na kojem će sudjelovati 12 ekipa.

- Svaka će ekipa sukladno svojim mogućnostima dati novac za liječenje teško oboljele djevojčice. Kako je turnir humanitarnog karaktera, ekipe su za njegovo održavanje dobile besplatno dvoranu Grabrik, a i odbojkaški suci su se također odrekli svoje naknade. Na ulazu u dvoranu biti će kutija za dobrovoljno darivanje kod koje će biti volonteri Udruge "Pčelica" - izjavila je Melita Glavaš, članica Inicijativnog odbora humanitarnog turnira.

Dodaje da će za sve sudionice natjecanje biti osigurana priznanja i medalje koje će im uručiti predstavnici udruge roditelja djece oboljele i liječene od malignih bolesti "Pčelica". Udruga danas okuplja 40-ak roditelja i gotovo isto toliko djece. Zahvaljujući radu ove udruge petero djece imaju asistenta u nastavi kako bi, zbog izostajanja s nastave zbog teške bolesti, lakše savladala školsko gradivo - dodala je Glavaš.


Turnir će se održati u nedjelju u Grabriku s početkom od 13 sati.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI