FOTO, VIDEO Jakšićki filmaši vas pitaju: Koji ste tip grudača?

Detalj iz videa o grudačima ekipe Vivid Cinema
(FOTO: YouTube/Screenshot)

06.01.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 5156

"Nismo znali što bismo mogli snimiti na snijegu pa smo nakon par sati mozganja došli na ideju da snimimo kakvih vrsta grudača ima, odnosno sve vrste stereotipa budući da je taman snijeg pao", kaže Kristijan Dumančić, član neumorne jakšićke filmske udruge "Vivid Cinema", koja je napravila novi uradak "Stereotipi - Grudanje" u kojem možete upoznati tipove grudača i odlično se nasmijati. Pogledajte video i razmislite koji ste vi tip: plačljivko, agresivac, kamper, sakupljač, lik sa žutim grudama...



- Video je snimljen po uzoru na neke Amerikance koji snimaju slične videoklipove. Snimali smo ga jedno 3 sata na minus 15 Celzijevih stupnjeva pa smo se pošteno zaledili iako smo imali više slojeva odjeće. Zbog te hladnoće rekli smo: "Idemo to snimiti što brže i bez greške", ali ne bismo mi bili mi da nemamo pogrešaka, to bi ukratko bilo to. Zahvaljujem kolegama Krešimiru Šusteru i Bruni Abazu na pomoći oko videa. Još želim napomenuti da smo jučer održali filmsku radionicu u jakšićkoj školi preko naše udruge i da smo s polaznicima snimili kratki film koji će biti na internetu za par dana - rekao nam je još Kristijan Dumančić, brk ekipe Vivid Cinema.













Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI