Uzbudljivo polufinale u Grabriku: U finale ušli Novogradiščani i Pleterničani

Božićni malonogometni turnir
(FOTO: Aleksandar Grlić)

06.01.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 5493

Polufinale Božićnog malonogometnog turnira u Grabriku prošlo je u vrlo uzbudljivom tonu koji nije nimalo razočarao. Grabrik je sinoć opet bio pun. U finale, koje će se odigrati danas u 20 sati, prvo su ušli su Novogradiščani iz ekipe Caffe bar Rubikon koji su savladali Crnu legiju rezultatom 3:1.






Prvi pogodak za Rubikon zabija Dario Terzić u 12. minuti, a već minutu nakon toga prvi strijelac Rubikona Goran Divković koristi pogrešku u obrani protivnika i zabija u praznu mrežu. Legionari ne iskorištavaju priliku krajem prvog dijela jer Rubikonov vratar Rajko Aleksić zaustavlja loptu Josipa Jakovljevića među nogama. Pet minuta prije kraja prvi pogodak za Crnu legiju zabija Nevio Berdi. Rubikonov napadač Goran Divković tri minute prije kraja postiže pogodak za 3:1 i rješava sve dvojbe.






U finale ide i SMC Pleternica koja je savladala Sibinj rezultatom 2:3, a ova utakmica je ponudila nevjerojatnu količinu uzbuđenja i obrata. Pleterničani ulaze u vodstvo u 10. minuti pogotkom Tomislava Žuljevića. Do kraja poluvremena igra se otvoreno sa dosta prilika na obje strane, a najbliži pogotku je udarac u gredu Sibinja igrača SMC-a Tomislava Valentića. U 22. minuti, na početku drugog dijela Duje Tokić postiže pogodak za 2:0. Vratar Sibinja Željko Konrad u napadu se priključuje suigračima i zabija svojem suparniku Ivanu Majetiću pogodak u 32. minuti. Pet minuta prije kraja preko Josipa Nižića Sibinj izjednačuje na 2:2. I nakon toga Sibinjani nastavljaju s istom taktikom, igrači SMC Pleternice su uzdrmani i malo nedostaje da Sibinj dođe do pogotka. Dvije minute prije kraja lopta pogađa u ruku igrača Sibinja i SMC Pleternica dobiva priliku izvesti kazneni udaraca jer je to šesti akumulirani prekršaj. Tomislav Žuljević snažnim udarcem svladava vratara Konrada za konačnih 3:2 i Pleternica je u finalu.

Prvi polufinalist veteranskog dijela turnira postao je Elektromodul Rijeka koji je savladao Pilanu Blatančić s rezultatom 2:3. Pogotke su za zabili Ivica Vidović, Damir Kožić i Ilija Šubara (Elektromodul) te Rajko Mijatović i Igor Mahaček (Pilana Blatančić). U drugom polufinalu prošlogodišnji prvak "Hvidra Požega" doživljava pravi potop. S rezultatom 0:8 gube od Rampe Spin Valis. Nekoliko pogodaka Rampa zabija u prazan gol jer Hvidra gubi loptu. Dva pogotka postigao je Jako Novak, a po jedan su dodali Nikola Zirdum, Zdravko Novak, Zdenko Biondić, Goran Stevanović, Dalibor Varela te vratar Branko Kovačević.

Turnir večeras (utorak) započinje u 17 sati veteranskim susretom za treće mjesto. Finale u kategoriji Fond nagrada najavljeno je za 20 sati.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI