Zapalio se stari štagalj sa sijenom; vatrogasci ugasili požar u Grabarju

Požar u Vlatkovcu
(FOTO: Anđelko Banović)

02.01.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 4785

Vatrogasci su u Grabarju kod Kutjeva jučer oko podneva imali intervenciju zbog požara na štaglju u dvorištu obiteljske kuće u Ulici kralja Krešimira.

Prema izvješću Centra 112, u 10,48 sati je dojavljeno o požaru gospodarske zgrade u kojoj je bilo uskladišteno sijeno. Intervenirali su vatrogasci DVD-a Grabarje, a intervencija je završila u 12,40 sati.

- Riječ je o starom štaglju u kojem je bilo sijeno. Najvjerojatnije je došlo do samozapaljenja. Pretpostavljam da je to danima tinjalo, ali jučer su ujutro susjedi primijetili kako se iz štaglja dimi. Odmah smo podigli naše dečke na noge, to je bilo jutro nakon dočeka Nove godine, ali mi smo svejedno brzo reagirali. Zbog hladnoće smo imali malih problema prilikom paljenja vozila, ali stigli smo na vrijeme. Nije bilo toliko posla s vodom, koliko smo morali izbacivati sijeno kako se vatra ne bi proširila. Na kraju, štagalj nije izgorio. Stradao je samo bicikl koji se tamo nalazio, mislim da materijalna šteta nije velika - ispričao nam je Branko Vido, predsjednik DVD-a Grabarje.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI