Hrvatski carinici zaplijenili dva sendviča trudnici iz BiH

Potvrda s carine
(FOTO: Klix.ba)

25.12.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 5351

Trudna Banjalučanka doživjela je prilično neugodno iskustvo na graničnom prijelazu "Stara Gradiška" između Hrvatske i BiH. Hrvatski su joj carinici zaplijenili dva sendviča sa šunkom.

Kako piše bosanskohercegovački portal Klix.ba, Banjalučanka je krenula na jednodnevni put u Austriju. Sa sobom je u automobilu ponijela dva sendviča, za sebe i suputnicu, jer se do krajnjeg odredišta nisu imale namjeru zaustavljati.

Kada su došle na granicu s Hrvatskom, carinik ih je pitao imaju li što prijaviti, na što su odgovorile da nemaju. Primijetio je sendviče i rekao im da ih mora uzeti.


- Bila sam potpuno šokirana i pitala sam ga hoće li zaista trudnoj ženi oduzeti obični sendvič od 100 grama. On mi je potom rekao da ih predam i potpišem da su mi oduzeti, bez puno rasprave o tome - požalila se začuđena žena čiji identitet na portalu Klix.ba nisu željeli otkriti.



Klikni na fotografiju za uvećani pregled



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI