Prvi zajednički nastup: ¨To će im ostati u lijepom sjećanju cijeli život¨

Koncert zborova
(FOTO: Lidija Galić)

24.12.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 3603

Gotovo 120 učenika nastupilo je na koncertu velikog Dječjeg zbora Glazbene škole Požega i Dječjeg zbora OŠ Julija Kempfa.

- Cilj ovog zajedničkog koncerta je povezati mladost u danima Božića. Na taj će način djeca naučiti više o zajedništvu, veseliti se i radovati te osluškivati čaroliju koju skriva glazba - rekle su nam voditeljice koncerta, dirigentice Vesna Flajsig Mirković i Maja Franić.

Dodaju da su u blagdansko vrijeme učenici dviju škola zajedno na probama zborova izmjenjivali ideje oko organizacije koncerta i to je ono što će svima ostati u lijepom sjećanju cijeli život.


- Vladala je odlična atmosfera, a moto naših pjevača je razvijanje lijepog pjevanja i ljubavi prema glazbi te zajedništvo kroz skupno muziciranje - dodala je Vesna Flajsig Mirković.


Na repertoaru su bile božićne pjesme, a svojim su nastupom brojnu publiku u velikoj koncertnoj dvorani oduševili zborovi i solisti.

FOTO Pogledajte galeriju.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI