Odigrane prve utakmice: Lanjski prvak nije dopustio iznenađenje

Božićni turnir u Grabriku
(FOTO: Požeški sportski savez)

21.12.2014. | P.S.S./M.N.
Pregleda: 3925

Božićni malonogometni turnir sinoć u Grabriku otvorio je prošlogodišnji pobjednik "Pizza bar Aureus Caffe bar Samson" koji nije imao previše problema s mladim igračima ekipe Ummba Energy Drink Pekare Dragić. Aureus je dobio utakmicu rezultatom 4:0.

Kako piše Požeški sportski savez, prvi pogodak na ovogodišnjem turniru postigao je Josip Martinović koji je prije dvije godine bio najbolji strijelac turnira kada je igrao za ekipu Zmajevi. Nakon vodstva u 7. minuti branitelji naslova su tek pred kraj utakmice riješili sve dvojbe oko pobjednika s dva pogotka Mislava Včelika i jednim pogotkom Ante Gudelja. Aureus nije bio u kompletnom sastavu i imao je samo 7 igrača u zapisniku na ovoj utakmici, a u nastavku turnira trebali bi im se priključiti i dva odlična malonogometaša iz Slavonskog Broda. Riječ je o Mariju Petroviću i Hrvoju Mišiću. Na samom početku utakmice ozlijedio im se i napadač Mario Pavelić koji je iskrenuo zglob.

Druga utakmica između Alibi bara i Vinarije Svoboda Stražeman Zarilac donijela je puno neizvjesnosti i uzbuđenja. Nakon što su igrači Alibija u 8. minuti preko Christiana Ereiza i Eugena Šarića u razmaku od samo pola minute postigli dva pogotka, činilo se da neće imati težak zadatak protiv ekipe koju čine igrači županijskog malonogometnog drugoligaša Zarilca. Uporni igrači Vinarije Svoboda su uspjeli izjednačiti pogocima Marija Jelića u 10. i Petra Marčinovića u 22. minuti. Tri minute prije kraja Domagoj Brekalo osvojio je jednu loptu i dobro asistirao Dini Dragičeviću kojem nije bilo teško s nekoliko metara pogoditi gol Zarilčana.


Juniori ŠNK Slavonije su lako dobili MNK Komušinu. Dva pogotka postigao je napadač Marko Grbeš, a po jedan Ivica Poljaković i Antonio Novinc.


Ekipa Pink panter, za koju nastupaju igrači NK Jakšića je s uvjerljivih 6:1 porazila Traubisodu. Čak pet pogodaka postigao je Domagoj Kovačević, a jedan gol djelo je Darija Subotića. Počasni pogodak za mladu ekipu Traubisode postigao je Krešimir Plešić.

Fossio Mojito bar je također s rezultatom 6:1 bio bolji od Župe Kuzmica. Za pobjedničku ekipu pogotke su postigli Josip Ciprić, Dalibor Žafaranić, Nino Parmaković, Mišo Hodak, Sebastijan Kalnak i Branimir Zelić.

U posljednjoj utakmici AG Gradnja `97 je rezultatom 3:1 svladala Požešku kroniku. Dva pogotka za građevinare postigao je Petar Čuljak, a jedan Leo Mikić. Za Kroniku strijelac je bio Tomislav Petraš.

Prvog dana turnira Grabrik je bio solidno popunjen. Na prvoj utakmici već je bilo oko 150 gledatelja, a kasnije se broj i povećavao. U nedjelju, 21. prosinca turnir se ne igra zbog humanitarnog koncerta koji će se u Grabriku održati za Udrugu "Mi". Natjecanje se nastavlja u ponedjeljak, 22. prosinca kada će prve dvije utakmice svog turnira odigrati veterani. Nakon toga odigrat će se i četiri utakmice u fondu nagrada.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI