Engleski kroz igru: I pakrački mališani ¨spikaju¨ od ove godine

Dječji vrtić Maslačak
(FOTO: Ankica Vinter)

15.12.2014. | Ankica Vinter
Pregleda: 3311

- Jako mi je lijepo s našom učiteljicom dok pričamo na engleski, već znam reći "hello" - pohvalio nam se David Jakša (5), polaznik programa engleskog jezika u Dječjem vrtiću "Maslačak" u Pakracu.


David s ocem Nevenom

Pakrački vrtićarci, oni od 5 godina starosti do predškolske dobi, od rujna imaju prilike sudjelovati u programu engleskog jezika. Cilj je poticati i razvijati interes za učenjem stranog jezika, upoznavati djecu s engleskim jezikom i kulturom, razvijati izražavanje na jeziku koji nije materinji te stjecanje osnovnih komunikacijskih vještina. Voditeljica programa je Ivana Roksandić, učiteljica razredne nastave i engelskog jezika, a stručna suradnica Višnja Klobučar, ravnateljica vrtića.





- Osmislile smo kraći program engleskoga jezika koji je u travnju verificiralo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta. Početkom školske godine program je pohađalo 22-oje djece, od kojih je 19-ero nastavilo učenje engleskog jezika uz igru. Povratna informacija od učiteljice je da su roditelji zadovoljni, da djeca uživaju, a meni osobno je to na prvom mjestu. Program se odvija dvaput tjedno po 45 minuta u poslijepodnevnim satima, a cijena za jednu godinu je 600 kuna, odnosno 10 kuna po satu - objašnjava ravnateljica Klobučar.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI