Hipodrom će dobiti parkiralište tek kada osmisle projekt

Parkiralište kod pleterničkog hipodroma
(FOTO: Anđelko Banović)

10.12.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 3794

Kod pleterničkog hipodroma nedostaje prostora za parkiranje pa mnogi korisnici vašara, koji se održava svake srijede, parkiraju na proširenoj privatnoj parceli koja nije uređena. Dobili smo upite naših čitatelja koje zanima radi li Grad Pleternica što po tom pitanju i planiraju li urediti gradsko parkiralište u blizini hipodroma.



- Mi planiramo prenamijeniti hipodrom i staviti ga u službu turističkih manifestacija. Već neke manifestacije tijekom godine tamo održavamo. Zasad nismo u mogućnosti asfaltirati parkiralište, nego ćemo to učiniti, kao i uređenje kompletne infrastrukture, u sklopu nekog većeg projekta s kojim ćemo ići prema fondovima. To nam nije u planu za sljedeću, 2015. godinu, ali redovito nasipamo taj put u sklopu redovnog održavanja - rekla nam je Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice.





Dodano u 13,10

- Sad, kad vidim fotografije, to što ste prikazali, to je privatna površina. Tamo ljudi parkiraju jer nemaju gdje, ali mi ne možemo uređivati tuđe - javila je gradonačelnica Jozić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI