Kad će se riješiti autobusno stajalište u Frankopanskoj?

Autobusno stajalište u Frankopanskoj
(FOTO: Čitateljica)

10.12.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 5303

"Apeliram na nadležne, radi sigurnosti djece, da se nešto napravi po pitanju autobusnog stajališta za školsku djecu na požeškoj obilaznici. Riječ je o stajalištu na raskrižju ulica Makse Kuntarića i Frankopanske", požalila nam se Mirjana Vodika čije 7-godišnje dijete svakodnevno putuje do škole.

Poslala nam je i fotografije na kojima se vidi da djeca ulaze u autobus na mjestu gdje nema pješačkog prijelaza niti nadstrešnice dok čekaju. Poslali smo upit gradonačelniku Vedranu Neferoviću koji nam je rekao da se na rješavanju ovog problema već radi.




- Grad Požega predvidio je do kraja ove godine postaviti nove nadstrešnice na tri lokacije u gradu Požegi. Jedna od lokacija upravo je raskrižje ulica Maksa Kuntarića, fra Luke Ibrišimovića i Frankopanske ulice. Međutim, po izlasku na teren nadležnih službenika utvrđeno je kako je najpogodnija lokacija za postavljanje nadstrešnice na spomenutom raskrižju na privatnom zemljištu osobe koja ne živi u Požegi. Grad je poduzeo potrebne mjere za dobivanje suglasnosti te nadamo skorom rješavanju ovog problema - odgovorio je gradonačelnik.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI