FOTO Razveselili djecu u Bresnici: ¨Klincima to puno znači¨

Sveti Nikola u Bresnici
(FOTO: Anđelko Banović)

07.12.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 4517

Sveti Nikola je i ove godine donio razne poklone mališanima diljem naše županije. Ove smo godine posjetili društveni dom u Bresnici, selu nadomak Pleternice gdje su predškolska i školska djeca treću godinu u nizu dobila poklone svetog Nikole u organizaciji Mjesnog odbora.






- Slučajno smo došli na tu ideju. Prije tri godine, kada sam izabran za predsjednika Mjesnog odbora, kartali smo belu u domu i rekao sam "Zašto ne bismo darivali djecu u selu, našli sponzore za poklone i tako ih razveselili svake godine?". Svi su se složili i tako je krenulo. Za poklone ne skupljamo novac po kućama. Ove godine smo to organizirali u suradnji s organizatorima turnira "Branko Drinovac Lega". Pokloni su skromni, ali djeci puno znače - ispričao nam je Ivica Larma, predsjednik MO Bresnica, koji je sinoć glumio Krampusa.






- Super sam se osjećao kao krampus. Ove godine imamo 28-ero djece od najmlađe dobi do 8. razreda. Najmlađa je jednomjesečna Klara koju je mama također dovela i ona je dobila svoj poklon. Osim darova iz trgovačkog centra, djeca su dobila i navijačke šalove - dodaje Larma.



















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI