Siriusovci prikupljaju donacije za liječenje napuštenih životinja

Štand udruge Sirius
(FOTO: Aleksandar Grlić)

06.12.2014. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 2550

Volonteri Udruge za zaštitu životinja Sirius u pješačkoj zoni subotom organiziraju humanitarni štand na kojem možete ostaviti donaciju, pokloniti ili kupiti knjigu. U povodu blagdana sv. Nikole su tu i mala iznenađenje - bomboni i šibe. Osim toga možete se učlaniti u udrugu što donosi brojene pogodnosti kod sterilizacije kućnih ljubimaca ili kupiti majicu udruge i tako pomoći njezino djelovanje.



- Na štandu se doniraju sredstva za životinje o kojima skrbimo. S obzirom na to da je bilo dosta operacija, potrebna nam je pomoć. U zadnjem slučaju je jednoj mački tako izvađeno oko, račun je bio malo veći i udruzi je hitno potreban novac. Građani mogu donirati knjigu ili novac pa izabrati jednu knjigu za sebe. Možete nas potražiti svake subote od 9 do 13 sati. Iako je kišni dan, ima ljudi koji prate naše Facebook stranice i dolaze. 10 po 10 kuna, svaka pomoć je dobro došla - rekla nam je Danijela Oroz, volonterka Siriusa.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI