Za Udrugu MI: ¨Ovo je poklon našoj djeci i roditeljima, ali i volonterima velika srca¨

Slavko Đeker, predsjednik Udruge "MI"
(FOTO: Lidija Galić)

05.12.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 3705

- U prigodi Božića, zahvaljujući tamburaškom sastavu Bisernica, ove smo se godine odlučili, znajući za njihovu problematiku, pomoći udruzi "MI". Pokušavamo pronaći način za njihovo jednostavnije funkcioniranje i drago mi je da je Leonardo Matijević iz TS Bisernica prihvatio naš prijedlog. Grad će u suradnju s Turističkom zajednicom promovirati koncert kako bi pomogli u jednom plemenitom cilju da udruga Mi može lakše funkcionirati - rekao je na konferenciji za novinare gradonačelnik Vedran Neferović najavljujući humanitarni koncert "Bisernica i prijatelji" koji će biti održan 21. prosinca u Sportskoj dvorani Grabrik s početkom u 19 sati.

Leonardo Matijević iz TS Bisernica podsjetio je da je riječ o četvrtom humanitarnom koncertu koji ovaj tamburaški sastav organizira uz pomoć svojih prijatelja glazbenika.

- Ove će godine uz Bisernicu nastupiti Berny, Bosutski bećari, Džentlmeni, Estrada, Posegana, TS Rubato, Zlatna dolina i Veličke legende - najavio je Matijević.


Turistička zajednica odradila je dio infrastrukture oko koncerta, a ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se kupiti u TZ Grada Požege, Saloonu, Boltama, Capitolu i u pleterničkom Majesticu.




- Drago nam je što možemo na četvrtu nedjelju Došašća sudjelovati u organizaciji ovog koncerta. Dođite i budite potpora udruzi koja u gradu Požegi djeluje od 1998. godine i pomaže osobama s poteškoćama u razvoju. Tijekom cijele godine rade na njihovoj rehabilitaciji i uključivanju u društvenu zajednicu. Dođite i podržite ovu akciju te ujedno i sebi poklonite prekrasan predblagdanski ugođaj - pozvala je Silvija Podoljak, direktorica TZ Grada Požege.

U ime članova udruge "MI" zahvalio se predsjednik udruge Slavko Đeker.

- Ovim darom, u predbožićno vrijeme, Grad Požega pokazuje da prepoznaje udruge i organizacije koje pošteno i vrijedno rade. Ovo nije poklon samo djeci, roditeljima i skrbnicima već i našim zaposlenicima i volonterima, ljudima velika i topla srca koji slobodno vrijeme, znanje i vještine poklanjaju našoj djeci - rekao je Đeker čestitajući ujedno Međunarodni dan volontera te je pozvao građane da kupnjom ulaznice pomognu rad udruge "MI".



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI