Najteži trenutci u povijesti ženskog rukometa: ¨Trebamo vratiti cure u klub¨

03.12.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 12384

Rukometašice Ženskog rukometnog kluba Požega doživjele su proteklog vikenda još jedan poraz na domaćem terenu. U Grabriku su izgubile od gostujućeg Rukometnog kluba "Slavonka" iz Nove Gradiške rezultatom 19:29.

Požežanke su tako jesenski dio prvenstva u 3. HRL istok završile na posljednjem, 10. mjestu bez ijednog osvojenog boda. Trener Željko Radljević nam je potvrdio da su ovo najteži trenutci u povijesti ženskog rukometa u Požegi.

- Kad sam ja došao tu, zatekao sam raspad sistema. Tu više nema nijedne Požežanke, sve su djevojke iz okolice koje dođu kad su u mogućnosti. Većina cura je prešla u jedan drugi klub, odnosno drugi sport, neću ga imenovati, ali to je sad u modi. Cilj nam je vratiti cure u klub, da do proljeća dođe nekoliko naših igračica. Radit ćemo puno do početka proljetnog dijela sezone kako bismo se podigli s dna - rekao nam je Radljević.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI