Ukrao vozilo Hitne pomoći da se preveze do striptiz kluba

Ilustrativna fotografija
(FOTO: Wikimedia Commons)

02.12.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 3694

Jedan beskućnik u američkom gradu Detroitu uhićen je zbog krađe vozila Hitne pomoći. Kada ga je policija uhvatila, rekao im je da je krenuo u striptiz klub. Na pitanje zašto baš u vozilu Hitne pomoći, odgovorio im je da nema automobil, a javni prijevoz je jako loše organiziran.

Prema pisanju Huffington Posta sve se dogodilo u nedjelju prijepodne. Policija je zaprimila dojavu o krađi vozila Hitne pomoći koje je bilo parkirano, a ostavljeno je otključano jer je tim Hitne pomoći otišao po pacijenta. Policija ga je uspjela locirati i zaustaviti, a lopov se nije opirao.

Okružni šerif rekao je novinarima da je muškarac krenuo u striptiz klub "Booby Trap" jer je, kako im je objasnio, "htio gledati plesačice". Međutim, čak i da je stigao do njega, ne bi ništa vidio jer je taj klub već godinama zatvoren. U policiji su zaključili da čovjek vjerojatno ima mentalnih poteškoća.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI