Amerikanka izbačena iz aviona jer je sa sobom vodila svinju

Amerikanka je morala sa svojom svinjom napustiti zrakoplov
(FOTO: Twitter)

30.11.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 3683

Svinje ne mogu letjeti - sad je i službeno potvrđeno. Zrakoplovna kompanija US Airways, nakon pritužbi drugih putnika, morala je prije polijetanja izbaciti iz aviona putnicu i njezinu svinju.

Neimenovana Amerikanka unijela je u putnički zrakoplov svog kućnog ljubimca - prase teško preko 30 kilograma. Takvi ljubimci, uz pse, mačke, majmune, pa čak i male ponije, dozvoljeni su prema saveznom zakonu iz 2012. godine, u SAD-u za prijevoz uz putnike, kao njihova "emotivna potpora". Međutim, ostalim putnicima se nije svidjelo kada je svinja počela njuškati oko njih, a širila je i neugodan miris po kabini, piše ABC News.

- Prvo sam mislio da žena nosi veliku torbu. Međutim, ubrzo sam shvatio da to nije torba, miče se i smrdi. Pomislio sam: "Bože, neću se valjda voziti sa svinjom do Massachusettsa?" - rekao je profesor sa sveučilišta koji je sjedio do putnice sa svinjom. Budući da su se i drugi putnici pobunili, posada je prije leta zamolila gospođu da skupa sa svojom svinjom napusti zrakoplov.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI