Đurina gubi potporu HNS-a: Hoće li proračun biti izglasan?

Ivan Đurina, načelnik općine Čaglin
(FOTO: Anđelko Banović)

30.11.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 4485

"Ne mogu komentirati takve informacije. Sve je to još na razini rekla-kazala i ne želim za sada davati nikakve izjave. Imat ćemo sastanak na kojem ćemo donijeti odluku o tome. Sjednica Općinskog vijeća još nije zakazana, dobili smo prijedlog proračuna, ali odluku o tome hoćemo li ga podržati ili ne još nismo donijeli", prokomentirao je predsjednik čaglinskog ogranka Hrvatske narodne stranke i zamjenik načelnika Čaglina, Željko Garc, tvrdnje pojedinih HNS-ovih vijećnika da neće podržati proračun Čaglina za 2015. godinu.

Naime, neslužbeno doznajemo da su HNS-ovci nezadovoljni načinom trošenja proračunskog novca u ovoj općini te zbog toga neće podržati proračun što bi značilo da dosadašnji načelnik, također HNS-ovac, odbrojava posljednje dane na toj funkciji.

Komentar smo pokušali dobiti i od Ivana Đurine, načelnika Čaglina, no tijekom jučerašnjeg dana, niti danas, nije se javljao na telefon. Preostaje pričekati sjednicu Općinskog vijeća kad će se točno znati hoće li Čaglinčani nagodinu imati prijevremene izbore.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI