Zima: Veleučilište nikada nije zaprimilo službeni poziv za taj skup

Dinko Zima
(FOTO: Aleksandar Grlić)

26.11.2014. | 034portal
Pregleda: 6185

Veleučilište u Požegi poslalo nam je Zahtjev za objavu ispravka objavljene informacije. Riječ je o izjavi požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića zbog koje smo još tada tražili i dobili reagiranje Dinka Zime, v.d. dekana VUP-a, koje je i objavljeno u istom članku kao i izjava župana. Veleučilište se danas ponovno oglasilo ovim ispravkom:


Klikni na fotografiju za otvaranje dokumenta u PDF-u

"Netočna je informacija da je `Upravno vijeće to koje štopa` budući da na sjednicama Upravnog vijeća nikada nije bilo razgovora o navedenom znanstveno-stručnom skupu. Upravno vijeće nikakvim postupcima nije onemogućavalo sudjelovanje nastavnika i studenata na skupu niti je navedena problematika u domeni odlučivanja Upravnog vijeća.


Praksa Veleučilišta, vezano uz prisustvovanje naših nastavnika znanstvenim i stručnim skupovima je takva da svatko samostalno odlučuje kojem skupu želi prisustvovati.


Napominjemo kako Veleučilište kao ustanova nikada nije zaprimilo službeni Poziv na navedeni skup.

Od organizatora skupa nastavnici nisu dobili Poziv za dostavu radova, održavanje predavanja niti sudjelovanje u bilo kojem obliku.

Veleučilište u Požegi će i dalje promicati znanstvenu i stručnu djelatnost organiziranjem konferencija i stručnih skupova kao što je to činilo i u 2014. godini u kojoj je održana 4. međunarodna konferencija u suradnji s DAAAM International iz Beča te znanstveno-stručni skup Organizacija i tehnologija održavanja."

dr.sc. Dinko Zima, v.d. dekana




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI