Jozić traži od Hrvatskih cesta: ¨Radovi su loše izvedeni, popravite to!¨

Gradonačelnica Antonija Jozić
(FOTO: Lidija Galić)

24.11.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 12014

Pleternička gradonačelnica Antonija Jozić uputila je danas dopis Hrvatskim cestama razočarana kvalitetom izvedenih radova na državnoj cesti D38 na potezu između Dervišage i Viškovaca. U dopisu moli HC da se uklone nedostatci napravljeni nedavnim radovima i presvlačenjem mikroasfalta.

LINK Ovako izgleda cesta nakon izvedenih radova.

- Ljudi nam se javljaju, pitaju tko je nadležan za izvođenje radova i žale se na cestu. I osobno tim pravcem često prolazim i uvjerila sam se kako su radovi loše izvedeni - kaže gradonačelnica Jozić.


- Ovaj sloj mikroasfalta je bio u planu investicija Hrvatskih cesta, ja sam za njega čula u rujnu i moram priznati da sam bila sretna što Hrvatske ceste ulažu i u taj dio ceste, kako su i sami naveli, radi sigurnosti sudionika u prometu. To je, moram naglasiti, državna cesta nad kojom Grad nema nikakvu nadležnost. Hrvatske ceste su provele natječaj, izabrale izvođača i provele nadzor. Sve što mi sada možemo učiniti, to je da ih molimo da to poprave jer cesta je, kao što ste i sami objavili, puna rupa i nedostataka koji prijete sigurnosti sudionika u prometu - ustvrdila je.


LINK Pročitajte što su odgovorili iz Hrvatskih cesta na naš upit o ovim radovima.

Kako nam je gradonačelnica rekla, u usmenom razgovoru s ljudima iz Hrvatskih cesta dobila je obećanje da će radovi biti ponovljeni, odnosno da će se nepravilnosti u izvedbi ispraviti, no službenu potvrdu još čeka.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI