Vuić poručuje upravi: ¨Pripremite premije koje ste obećali!¨

22.11.2014. | Mario Barać
Pregleda: 8184

Nogometaši pakračkog Hajduka su u subotu, u utakmici 15. kola 4. HNL, ostvarili najuvjerljiviju pobjedu ove sezone, savladavši u Otoku istoimenog domaćina s uvjerljivih 0:5. Ovo je Hajduku četvrta uzastopna prvenstvena pobjeda.

Već nakon nekoliko minuta utakmice Hajdukovci su poveli, a do kraja poluvremena su postigli još dva gola i pitanje pobjednika je bilo riješeno. Ponovno je najefikasniji bio Goran Andričić koji je postigao 3 gola i sezonu završio na vrhu ljestvice strijelaca s ukupno postignutih 17 golova. U Otoku su po jedan gol postigli još Valentino Jirasek i Filip Matijašević.

Trener morao zaigrati


- Kako je sve to izgledalo ovaj tjedan prije utakmice, mogu samo reći da smo mi svjetski prvaci. Od jučer sam prestao brojati koliko nas nedostaje, a danas sam u Otoku morao i zaigrati zadnjih 20 minuta iako to ne volim - rekao nam je 43-godišnji Vuić koji je priznao kako je ipak lakše igrati nego utakmicu voditi s klupe.


Posebno je ponosan na činjenicu da su se ove sezone po prvi put s gostovanja vratili netaknute mreže, a danas je za to zaslužan vratar Saša Komljenović.
 
- Znali smo da je Otok dobar kod kuće i bez obzira na rezultat parirali su nam u prvom poluvremenu. Nije nama danas uopće bilo lako, ali smo odmah na početku utakmice postigli gol i cijelu priču dovršili do poluvremena. Opet je do izražaja došla naša odlična tjelesna sprema koju stalno naglašavam.

Nemam dovoljno igrača, a to nije dobro



- Zato nećemo imati puno odmora i plan je već sljedeću subotu idemo u dvoranu. Moj je način razmišljanja, ako možemo biti bolji, moramo napraviti sve da to i ostvarimo i dok budem na klupi Hajduka, tako ću raditi - poručio je Vuić.

Bez obzira što će s 29 osvojenih bodova Hajduk prezimiti na 3. ili 4. mjestu, što je daleko bolje od očekivanja uoči sezone kada se priželjkivao opstanak u ligi, Vuić kaže da ne želi zažmiriti na određene probleme koji postoje u klubu.

- Imam osjećaj, kad bismo sljedeće subote igrali utakmicu, da bih ja morao igrati od početka jer nemam igrača, a to nije dobro. Sada sam još malo vruć i pod dojmom, ali za par dana kada razmislim o svemu, vidjet ćemo što ćemo i kako.

U klubu će se mnoge stvari morati promijeniti

- Ne želim naglo donositi nikakve odluke, ali da bih ostao trener, u klubu će se mnoge stvari morati promijeniti. Ne tražim puno osim da mi igrači dolaze na treninge i da ne odlaze ovako i onako. Ne tražim nikakva pojačanja, ali ne može nam se događati to što nam se događalo s igračima. Ali kažem, to ćemo za nekoliko dana kada budemo čiste glave. Baš zato moram naglasiti igrače koji me prate u stopu. Oni će se prepoznati i ja im se zahvaljujem na svemu i skidam kapu do poda. Pozivam i upravu da pripremi premije koje su obećali - rekao je Vuić na kraju.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI