VIDEO Vrane imaju novi spot: Pogledajte ¨Rat svjetova¨!

Vrane
(FOTO: Vrane)

22.11.2014. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 6572

Hard rock i heavy metal bend Vrane iz Požege neumorno izbacuje nove video spotove s albuma "Ravni krugovi". Najnovija poslastica za ljubitelje žestokog zvuka i teških metala zove se "Rat svjetova" i inspirirana je istoimenom kultnom radio-dramom Orsona Wellesa. To nije sve, vrijedni momci već rade na novom albumu s 10 pjesama na engleskom jeziku koji možemo očekivati početkom iduće godine.



- Spot je napravio Morbid Film Production iz Osijeka. Sastoji se od materijala sa svirki uživo iz ove godine, a referira se na "Rat svjetova" Orsona Wellesa. Radimo i na novom albumu. Ovaj put će sve pjesme biti na engleskom. Pjesme su napisane i već je snimljen bubanj i bas. Sad snimamo gitare, a još moramo odraditi vokale i miksanje. Producira ga Filip Sertić u Studiju Depth i na pola puta je. Ime za album još nismo odlučili. Trebao bi biti gotov negdje u siječnju. Ima 10 novih stvari. Neće nedostajati žestine i nema balada. Mogu vam otkriti nazive nekoliko pjesama poput "Witchcraft" i "Cry for Life". Zvuk će biti malo drukčiji. Prošlo je dosta vremena i odlučili smo ga malo osvježiti. Vjerujem da će se svidjeti svima. Nove stvari će se moći poslušati uživo negdje u ožujku kada ćemo napraviti promociju u Požegi - izjavio nam je Željko Mekić Delić - Meka, gitarist Vrana.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI