Možemo li mijenjati svoje navike i biti odgovorniji prema okolišu?

Učenice Gimnazije s profesoricom na štandu u pješačkoj zoni
(FOTO: Anđelko Banović)

22.11.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 7198

Koliko su građani zadovoljni kvalitetom života u Požeško-slavonskoj županiji i smatraju li da se nešto po tom pitanju može mijenjati? To su pitanja na koja traže odgovore požeški gimnazijalci i njihovi profesori, okupljeni u Gimnazijskom ekološkom laboratoriju. Danas su u pješačkoj zoni nudili građanima da popune anketni upitnik koji će im pomoći u daljnjem istraživanju.



- Imamo dvije ankete. Jedna je o životu u našoj županiji, a druga je o poznavanju okoliša te njihovim stavovima. Cilj je vidjeti kako građani doživljavaju svoj okoliš - pojašnjava Katarina Čuljak, maturantica požeške Gimnazije.





- Kad objavimo ovaj upitnik i njegove rezultate, vidjet ćemo koliko kvaliteta života i okoliša ovisi o nama samima te možemo li ga mi mijenjati - rekla nam je profesorica Izabela Ivanović koja vodi ovaj projekt skupa sa svojim kolegama Ivom Žanetićem i Stefanom Bunjevcem.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI