Zabunom došao kod susjeda i jedva izvukao živu glavu

Opća županijska bolnica Pakrac
(FOTO: Franjo Lepan/24sata/PIXSELL)

08.07.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 4461

Nesvakidašnji sukob dogodio se u Pakracu, u ulici Pilanski put tijekom noći na četvrtak, nakon čega je policija podigla kaznenu prijavu protiv jednog građanina zbog ubojstva u pokušaju.

Prema policijskom izvješću, 54-godišnjak je u pijanom stanju rano ujutro oko 4 sata zabunom ušao u dvorište obiteljske kuće 78-godišnjaka misleći da je njegovo, a potom i u samu kuću gdje je zatekao vlasnika. Njih su se dvojica prvo naguravali, a potom ga je vlasnik kuće lakše ozlijedio ubodom nožem u trbuh. 78-godišnjak je zatim uzeo i pištolj koji je nepovlasno posjedovao i kuhinjski nož te je prijetio nepozvanom gostu da će ga ubiti. No, 54-godišnjak je ipak uspio pobjeći.

Po dolasku policijskih službenika, 78-godišnjem vlasniku kuće je oduzet pištolj i više komada streljiva koje je prilikom pretrage kuće pronađeno. Protiv njega slijedi kaznena prijava, javlja Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI