034portal i dalje među najčitanijima: Pogledajte liste!

Rang lista hrvatskih portala po prikazima stranica
(FOTO: Gemius Audience/Screenshot)

21.11.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 3727

034portal je u listopadu, prema mjerenju agencije Gemius Audience, po broju posjeta porastao za 0,6 posto u odnosu na rujan i na rang listi hrvatskih internetskih stranica se popeo s 29. na 27. mjesto (vidi ovdje). Među lokalnim news portalima po posjećenosti zauzima drugo mjesto, iza portala ŠibenikIN, a također je drugi među portalima sa sjedištem u Slavoniji - odmah iza portala Glasa Slavonije.

I po broju stvarnih korisnika bilježimo rast, i to za 15 posto. Na ovoj rang listi zauzimamo 56. mjesto u Hrvatskoj, a drugo među lokalnim news portalima.

Po broju prikaza stranica 034portal je zabilježio pad od 11,5 posto i s 19. na 22. mjesto u Hrvatskoj, ali i dalje je prvi među lokalnim news portalima i također prvi među portalima s područja Slavonije (vidi ovdje). Tako se iza 034portala nalaze DalmacijaNews koji pokriva 4 županije, Glas Slavonije koji pokriva 5 županija, ŠibenikIN, Emedjimurje, zadarski 057info, Dubrovacki.hr, slavonskobrodski portal SBplus, Dubrovački dnevnik, Evaraždin i mnogi drugi.


Valja napomenuti kako Gemius Audience broji samo posjete i korisnike iz Hrvatske, a ne i inozemstva.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI