FOTO Mladi Lipičani iznenadili Kušeca: ¨Jeste li prepisivali lektiru?¨

Mladen Kušec u lipičkoj knjižnici
(FOTO: Knjižnica Lipik)

19.11.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 3979

Pred prepunom dvoranom Multikulturalnog centra u organizaciji Gradske knjižnice i čitaonice Lipik, sinoć je gostovao Mladen Kušec, poznati dječji književnik, novinar i publicist.






- Uz pregršt zanimljivih pričica iz svog djetinjstva i čitanja svojih poznatih stihova, Kušec je na tren vratio odraslu publiku u njihovo djetinjstvo, koje su upotpunile njegove poznate emisije „Bijela vrana“, „Patuljci pojma nemaju“, „Tonkica Palonkica frrrrrrrrr..“. Najmlađu publiku zainteresirao je svojim smiješnim stihovima, a Nina Babojelić, 10-godišnja djevojčica, vodila je zanimljiv intervju s gostom. Sama je osmislila pitanja, na koje, priznaje i sam, nije bilo lako odgovoriti: "Jeste li ikada dobili jedinicu? Jeste li prepisivali lektiru ili ste je zaista čitali? Zašto su vaše vrane bijele?“...Maleni Jan javio se da objasni kako vulkan eruptira i kako on radi pokuse o vulkanima - opisala nam je djelić sinoćnje atmosfere Jasna Molnar Kukić, ravanateljica lipičke knjižnice.






Kušec je promovirao i svoju novu knjigu "Kako vrijeme leti...". Kako je rekao, radi se o pjesničkoj zbirci koja bilježi i čuva životne vrijednosti od djetinstva do kasnije dobi.













Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI