Požežanke pomele Varaždinke sa 74 koša razlike: ¨Bila je to streljačka vježba¨

Arhivska fotografija
(FOTO: 034portal)

19.11.2014. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 3943

Košarkašice Požege su u 4. kolu A2 lige savladale gostujuću ekipu Vindi iz Varaždina proteklog vikenda u Grabriku s čak 74 koša razlike (106:32). Rezultati po četvrtima (27:5,34:9,22:8,23:10) najbolje dočaravaju koliko su Požežanke bile nadmoćnije od Varaždinki. Sestre Lovrić su zabile skoro dvostruko više koševa nego cijela protivnička ekipa.

Izvrsna Petra Lovrić je zabila 31 koš, Martina Lovrić 29 koševa. Istakla se i mlada Ana Vojtulek koja je zabila 16 koševa. Iako su "Plamene" jedine neporažene u skupini Sjeveroistok, imaju jednu utakmicu manje tako da su trenutačno na drugom mjestu ljestvice iza Podravca.

- Imali smo 74 koša razlike protiv Varaždinki, moglo bi se reći da je to bila vježba gađanja. Mislim da je Martina Lovrić pogodila devet trica. Varaždinke nam nisu bile neke protivnice, ali sad bi trebali imati nekoliko ozbiljnijih utakmica. Igrat ćemo protiv ekipa koje su po meni čak i jače od nas. Trebamo igrati još s Brodom, protiv kojeg smo trebali igrati, ali su oni tražili odgodu utakmice. Sljedeći vikend nam dolazi Podravac iz Virja. U nedjelju počinje i treća liga u kojoj sudjeluje naša druga ekipa. Igramo u nedjelju protiv Broda na Savi - rekao nam je Vladimir Englman, trener ŽKK Požege.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI