Uzeo buldožer s gradilišta da bi se odvezao kući, napravio kaos u gradu

Buldožer - ilustracija
(FOTO: Wikimedia Commons)

18.11.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 5747

Kad ti je hladno i žuriš kući, ne biraš sredstvo. To je potvrdio Christopher Russell (30), koji je u svojoj želji da unatoč alkoholiziranom stanju što prije dođe kući, ipak malo pretjerao.

Kako je izvijestila policija u Harrisonu u američkoj saveznoj državi New Jersey, Russell je provalio u buldožer koji se nalazio na gradilištu u gradskom parku te se njime povezao s namjerom da dođe do kuće u obližnjem Newarku. Buldožerom je prvo porušio ogradu, prometne znakove, napravio pravi nered na gradilištu, a kad je izašao iz parka, udario je u parkirani automobil. Ni to ga nije zaustavilo. Policija ga je uhvatila tek nekoliko blokova dalje.

- Zaudarao je na alkohol. Priznao nam je da je ukrao buldožer zato što mu je bilo hladno, a morao je doći kući - rekli su iz policije za lokalni portal New Jersey Journal.


Russell je zaradio prijavu za provalu, krađu, uništavanje tuđe imovine, vožnju pod utjecajem alkohola i napuštanje mjesta nesreće.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI