FOTO: Bikeri stali u Požegi i odali počast poginulim braniteljima

Moto karavana u Požegi
(FOTO: Anđelko Banović)

16.11.2014. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 5294

Preko 150 motociklista u karavani "Zajedno u ratu, zajedno u miru" na putu od Privlake do Vukovara je došlo i u Požegu gdje će prenoćiti. Sutra nastavljaju turneju kroz veće slavonske gradove sve do Vukovara gdje će se u utorak pridružiti Koloni sjećanja. Usprkos lošim vremenskim uvjetima bikeri su bili odlično raspoloženi.











- Desetorica nas ide iz Kaštel Sućurca. Ovo nam je već druga treća godina da idemo u Vukovar. Nastojat ćemo to i dalje održavati jer je red odati počast našim palim braniteljima i građanima Vukovara koji su prošli Golgotu na taj dan. Ima nas inače iz cijele Hrvatske. Ima dosta branitelja koji su osnovali svoje motoklubove. S nama idu i pripadnici 4. gardijske brigade iz Splita. Nije jednostavno jer vozimo po ledu i kiši. Sad nas je "satrala" magla, ali je fenomenalno zbog ekipe, kad bih počeo pričati ne bih mogao prestati - rekao nam je Tonči Stipulin "Tica" iz kaštelskog Moto kluba "Uspomena".





Bikere je dočekao požeški gradonačelnik Vedran Neferović te su zajedno položili vijenac i zapalili svijeće na spomen obilježju poginulim braniteljima na Trgu 123. brigade.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI