Rukometašice Požege poražene u napetom susretu s Orahovicom

16.11.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 8276

Ženski rukometni klub Požega doživio je još jedan poraz. Požežanke su jučer u Grabriku tijesno poražene od rukometašica Orahovice rezultatom 20:22.

- Bila je to jako napeta utakmica. Mi smo vodili tijekom većeg dijela susreta, ali u drugom je poluvremenu došlo do pada koncentracije što su protivnice iskoristile i odlijepile se na dva razlike. Mi to više nismo mogli sustići, ali ipak mogu biti zadovoljan pokazanom igrom - rekao je Željko Radljević, trener Požege.

- Zadovoljan sam rezultatom jer opet nismo bili kompletni. Jučer je nedostajala kapetanica Josipa Bošković, a osim nje nisu igrale još dvije standardne igračice pa se nije moglo puno ni očekivati - dodaje Radljević.


Požeške rukometašice su nakon 7. kola ostale posljednje na ljestvici 3. HRL istok bez ijednog osvojenog boda. Sljedećeg vikenda gostuju u Vukovaru kod ekipe koja se bori za vrh, a za dva tjedna u Požegu dolazi Nova Gradiška protiv koje će Požežanke tražiti svoje prve bodove u ovoj sezoni.


FOTO Pogledajte galeriju s utakmice Požega - Orahovica.

Rukometaši Požege 2, muške ekipe koja se natječe u 3. HRL istok, jučer su također doživjeli poraz u Grabriku, ovaj put protiv ekipe Feniks 2 iz Osijeka, rezultatom 19:30. Iako su u prvom dijelu obje momčadi bile podjednake (1. poluvrijeme završilo s 12:13), u nastavku su se gosti "odlijepili" i napravili nedostižnu prednost.

Rukometaši prve ekipe Požege, koja se natječe u 2. HRL, večeras (nedjelja) gostuju u Novskoj.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI