FOTO, VIDEO: Dokad će ovi šahtovi biti opasnost za vozače?

Šaht u Jelačićevoj ulici
(FOTO: Anđelko Banović)

15.11.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 4960

Ni dvije godine nakon što je puštena u promet, šahtovi u pleterničkoj Ulici bana Josipa Jelačića nisu sanirani. Riječ je o državnoj cesti u nadležnosti Hrvatskih cesta.


Video: Anđelko Banović

- Prije dva tjedna kod nas je bio Nenad Čer iz Hrvatskih cesta i obećali su da će ubrzo trajno to riješiti. Šahtovi su nakon puštanja ceste u promet vrlo brzo počeli propadati i lupati, jednom su već sanirani, no problem se opet ponavlja - rekla nam je Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice.





Dodaje da je Grad već u nekoliko navrata upozoravao na taj problem i sada su konačno dobili obećanje da će ga riješiti.

- Upozorili smo da je situacija prilično ozbiljna i ne daj Bože da netko nastrada. Poslat će vjerojatno ophodnju, utvrditi u čemu je problem i kontaktirati izvođača radova da to riješi - dodala je.



Radove su u Jelačićevoj izvodili Osijek koteks i Cestar iz Slavonskog Broda. Prema neslužbenim saznanjima najvjerojatnije je problem loša podloga te će se morati naći bolje i trajnije rješenje.



Upit smo mailom poslali i Nenadu Čeru u Hrvatske ceste te zatražili odgovor kada će i na koji način sanirati šahtove te zašto se na to čeka već pune dvije godine.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI